Razmjena učenika

Dana, 6. ožujka, naše su učenice:

Ajla Kulović (I. 4), Mirjana Gojanović (II. 1), potpredsjednica Vijeća učenika Nadja Mujagić (II. 4) te predsjednica Rafaela Jagatić (IV. 3), kroz projekt Mreže Vijeća učenika posjetile JU Tehničku školu u Brčkom. Riječ je o konceptu prema kojem je izvršena rotacija: učenici JU Tehničke škole Brčko posjetili su Poljoprivredno i medicinsku školu Brčko, a Poljoprivredno i medicinska posjetila je našu školu.

Kroz ovaj projekt uviđa se međusobna suradnja između Vijeća učenika, kao i samih škola. Naše su predstavnice bile gošće učenicima koji pohađaju smjerove geodetskog tehničara i tehničara za mehatroniku. S ciljem prenošenja pozitivne i radne atmosfere, zabilježeno je nekoliko fotografija s današnjeg druženja koje će vjerujemo postati tradicija.

Ovim putem zahvaljujemo učenicima Poljoprivredno i medicinske škole koji su bili naši gosti, kao i učenicima i djelatnicima JU Tehničke škole Brčko na gostoprimstvu.

Tekst je napisala: Rafaela Jagatić, IV. 3

Ostali članci

Европски дан језика – 26. септембарЕвропски дан језика – 26. септембар

Савјет Европе је у сарадњи са Европском комисијом 2001. године покренуо иницијативу обиљежавања Европског дана језика с циљем промовисања учења језика и културе различитости. Од тада се широм Европе овај